شومینه

شومینه گازی مدرن و ارزان – سیستم گرمایشی [شومینه برقی کلاسیک]

شومینه

هر چقدر به فصل های سرد سال نزدیک می شویم به فکر روشن کردن سیستم گرمایشی می افتیم; امروزه منازل مسکونی از دکوراسیون داخلی خاصی برخوردار هستند; سیستم گرمایشی بخاری مورد پسند افراد نمی باشد; شومینه مناسب برای منازلی با دکوراسیون لاکچری است; شومینه مصرف سوخت بسیار بالایی دارد; همچنین شومینه به علت استفاده از آتش می تواند زیبایی جذابی را به محیط خانه بدهد; شومینه گازی و شومینه برقی بهترین جایگزین برای شومینه های چوب سوز هستند; با مطالعه این مقاله با شومینه های مدرن آشنا شوید;

مصالح به کار رفته در شومینه

شومینه سنگی: برای ساخت شومینه های سنگی از سنگ های شیست و هورنفلس استفاده می شود; شومینه سنگی استحکام بسیار بالایی دارد; این نوع شومینه برای محیط هایی با سبک دکوراسیون روستیک خوب و مناسب است;

شومینه آجری: شومینه های آجری با تزیین چوبی برای فضاهای سنتی و مدرن بسیار مناسب هستند; شومنیه های آجری را می توانید به شومینه های گازی و الکتریکی تبدیل کنید.

شومنیه بتنی: شومنیه های بتنی مناسب برای فضاهای مدرن می باشد; این نوع مصالح مناسب برای شومنیه های گازی، اتانولی و برقی است;

شومنیه گچی: شومینه های گچی با تزیین گچ ساخته شده است; این نوع شومینه ها برای فضاهایی کلاسیک و مدرن مناسب است (سبک مدرن و کلاسیک آن بستگی به نوع کچ کاری شومینه نیز دارد); شومینه های گچی با سوخت چوب، گاز و برقی قابل استفاده هستند; شومینه های برقی به دلیل کثیف نشدن ظاهری، برای این نوع مصالح بهتر است;

شومنیه مرمر: شومینه های مرمر در واقع در حین کلاسیک بودن، یک نوع شومینه مدرن محسوب می شود; سنگ مرمر یکی از سنگ های زیبا و کمیاب می باشد; این وع از شومینه ها برای فضاهای خاص و مدرن مناسب هستند;

شومنیه توکار

شومنیه های توکار یک نوع شومنیه مدرن می باشد; در واقع شومینه توکار در داخل شومینه سنتی از پیش ساخته شده قرار می گیرد; در داخل این نوع شومینه ها می توان از نوع شومینه برقی، ژل سوز، الکلی و یا گازی استفاده کرد. شومینه های توکار ترکیبی از شومینه سنتی و مدرن می باشد; این شومینه ها مناسب برای تمام سبک های دکوراسیون داخلی می باشد.

شومنیه رومیزی

شومینه های رومیزی در سایز و اندازه های متفاوتی وجود دارند; شومینه رومیزی قابل حمل می باشند; این نوع شومینه ها را می توان در تمام نقاط محیط خانه جای داد. این شومینه ها زیبایی بسیار خاصی را به محیط می بخشند; شومینه رومیزی با سوخت اتانولی کار می کند.

شومینه گازی

شومینه گازی یکی از پر طرفدارترین نوع شومینه ها می باشد; شومینه های گازی را به راحتی می توان در نقاط مختلف خانه نصب و راه اندازی کرد; این نوع از شومینه ها انرژی کمتری نسبت به سایر سیستم های گرمایشی مصرف می کنند; در شومینه های گاز سوز، گاز تولید شده توسط دو لوله به بیرون خارج می شود; مزیت شومینه گاز سوز: در صورت کم شدن اکسیژن موجود در محیط خانه، گاز خاموش می شود. این نوع شومینه ها هیچ نوع خطر آتش سوزی را همراه خود ندارند.

انواع شومینه گازی

شومینه های گازی در دو نوع شومینه گازی دودکش دار و شومینه گازی بدون دود کش در بازار عرضه می شوند; هر کدام از این نوع موارد دارای مزیت ها و معایبی هستند; در ادامه توضیحاتی در خصوص انواع شومینه های گاز سور آورده ایم.

شومینه دودکش دار گازی

این نوع شومینه ها همانند بخاری عمل می کنند; تفاوت شومینه دودکش دار با بخاری آن است که شومینه در دیوار نصب می شود; دودکش این نوع شومینه ها در دیوار نیز به کار گذاشته می شود; این مدل از شومینه ها، شعله آبی دارند و به وسیله شیشه عایق می باشند; شومینه گازی دودکش دار تا ۷۰ درصد از محیط خانه را گرم می کند; بازدهی این نوع شومینه ها بسیار خوب و بالا می باشد.

شومینه بدون دودکش گازی

عملکرد شومینه های بدون کش همانند شومینه های دودکش دار می باشد; شومینه بدن دودکش نصب و راه اندازی به نسبت آسان تری دارد; شومینه گازی بدون دودکش، گاز هایی از قبیل دی اکسید کربن، مونوکسید کربن و اکسید سولفور را تولید می کند; تولید این نوع گاز ها در فضای بسته توسط شومینه ها، باعث نارضایتی مصرف کنندگان می باشد.

شومینه گازی LCD

شومینه های برقی ال سی دی مناسب برای فضاهای کوچک هستند; شومینه های LCD بر روی دیوار نصب می شوند و هیچ فضایی را در محیط خانه اشغال نمی کنند; این نوع شومینه ها زیبایی بسیار خاصی را به محیط خانه شما می دهد; این نوع از شومینه را بیشتر در فضاهای مدرن استفاده می کنند.

شومینه دیواری گازی

شومنیه آوالون یک نوع شومینه گاز سوز محسوب می شود; شومنیه آوالون دارای امکانات تنظیم دمای اتوماتیک می باشد; این نوع شومینه ها هزینه مصرف انرژی را کاهش می دهند; شومینه های گازی آوالون نوعی شومینه مدرن گازی و شومینه دیواری گازی می باشد; این نوع شومینه ها مجهز به سیستم ترموستات می باشد و زمانی که فضای اتاق به درجه دلخواه برسد، شومینه به طور اتومات خاموش می شود.

 

شومینه برقی

شومنیه برقی یک نوع شومینه مدرن و شیک می باشد; شومینه های برقی دارای طراحی خاص و زیبایی هستند; این مدل از شومینه زیبایی بسیاری را به محیط خانه می دهد; شومینه الکتریکی قابل جابه جایی و انتقال می باشد و می توانید در هر نقطه ای از خانه آن را نصب کنید; شومینه های برقی روی سطح دیوار هم قابل نصب نیز هستند; شومینه های الکتریکی به دلیل استفاده از برق به نسبت امنیت بالایی دارند; این نوع شومینه ها در رنگ ها و طرح های متنوع در بازار عرضه می شوند.

مزایا شومینه برقی

  • سولت نصب شومینه های برقی
  • زیباتر شدن دکوراسیون خانه بدون صرف هزینه های هنگفت
  • کنترل از راه دور
  • طول عمر بالای این نوع شومینه ها
  • گرمایش مناسب
  • به دلیل عدم داشتن دودکش تمام گرمای تولید شده به محیط خانه وارد می شود
  • امکان جابه جایی شومینه های برقی
  • تمیز کردن راحت و بدون ایجاد هر گونه کثیف کاری
  • عدم هدر رفتن انرژی
  • شرایط ایمنی بهتر

معایب شومینه برقی

  • مصرف برق بالا
  • مشکلات ایمنی برق
  • نبود حس واقعی آتش
Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا