بدون دسته بندی

سقف کاذب – انواع سقف کاذب و کناف سقف[ارزان ترین سقف کاذب در بازار]

سقف کاذب چیست؟

سقف کاذب به عنوان یک پوشش برای سقف اصلی مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع پوشش نه تنها باعث زیبایی سقف شما می شود بلکه می توان به راحتی تاسیسات و سیم کشی ها را پوشش داد. سقف کاذب نوعی سقف ثانویه است که به روی سقف اصلی نصب می شود تا مشکلات و عیب های آن را برطرف کند.

انواع سقف کاذب

سقف‌های کاذب به دو دسته تقسیم می‌شوند. سقف‌هایی که قابلیت دسترسی بین سقف کاذب و سقف اصلی را دارند و سقف‌هایی که دائمی هستند و نمیتوان به فضای بین سقف و پوشش دسترسی داشت. در این نوع سقف های کاذب برای دسترسی به پشت آن‌ها می‌بایست تخریب شوند. از سقف های نوع اول می توان به: سقف کاذب آی گلس، سقف دامپا و سقف گریلیوم اشاره کرد. از سقف های کاذب دائمی نیز می توان به  رابیتس و گچ و کناف اشاره کرد.

معایب سقف کاذب

  • یکی از معایب عمده سقف کاذب این است که می‌تواند ارتفاع اتاق را به میزان چند اینچ یا چند سانتیمتر کاهش دهد زیرا زیر سقف اصلی بکار برده‌ می‌شود.
  • نیاز به مراقبت‌های مکرر دارند و دارای عمر طولانی نیستند.
  • سقف‌های کاذب بعد از مدتی نشست ‌می‌کنند و پس از چند سال‌ استفاده مکرر، رنگ‌پریده و چرک آلود می‌شوند.
  • سقف‌های کاذب به‌اندازه سقف‌های قدیمی استحکام ندارند، به‌ویژه ازنظر بلایای طبیعی مانند زلزله ممکن‌ است ناپایدار باشند. خطر دیگر این سقف‌ها سقوط اتصالات نصب‌شده است.
  • منفی‌ترین مورد سقف‌های کاذب، پیشرفتی است که دارد بدین معنی که این سقف‌ها در هرجایی بین پنج ‌تا هشت اینچ بکار می‌روند تا روکشی بر روی روشنایی و یا اتصالات دیگر باشند.

مزایای سقف کاذب

  • اجرای صحیح سقف کاذب در ساختمان‌ها می‌تواند به میزان قابل‌توجهی مصرف سوخت را کاهش دهد.
  • این نوع سقف ها با حذف بخشی از فضای مورد سرمایش و گرمایش میزان مصرف انرژی را که برای این منظور به کار می‌رود، کاهش می‌دهد.
  • طبقات فوقانی می‌تواند از انتقال حرارت بین فضای داخلی و فضای خارج ساختمان بکاهد.
  • استفاده از عایق‌های حرارتی در سقف‌های کاذب و اجرای صحیح و بدون درز در این‌گونه سقف‌ها تبادل حرارتی را کاهش می‌دهد.
  • انسانی‌تر کردن مقیاس ساختمان
  • پوشاندن برجستگی‌های سازه سقف
  • ایجاد فرم‌های خاص و زیبای معماری و ‌نورپردازی‌های ویژه

سقف کاذب کناف

سقف کاذب کناف یکی از انواع پوشش های کاذب در بازار است . کناف نام یکی از برندهای آلمانی است که در زمینه‌ی مصالح ساختمانی فعالیت می‌کند. کناف نوعی صفحه فلزی است که روکش دار گچی است که برای پوشش سقف ها استفاده می شود. سقف کاذب کناف یکی از پرفروش ترین سقف‌های کاذب است. این نوع پوشش به دلیل سبکی، ارزانی، انعطاف‌پذیری و نصب ساده طرفداران بسیاری دارد.
رنگ‌پذیری، طرح پذیری مناسب و همچنین سهولت استفاده ویژگی ها این پوشش است.

اجرای کناف

 اجرای کناف باید توسط افراد مجرب و متخصص انجام شود. اجرای این نوع سقف ها باید با نظارت مستقیم یک فرد متخصص با رعایت دقت و سلیقه اجرا شود. در غیر این صورت نقص های ظاهری زیادی مانند ایجاد تَرَک، عدم توازن و هم ترازی، ایجاد موج و عدم اطمینان از تحمل وزن سقف کناف،هزینه های مالی و هزینه های اوقات اتلافی و زمان اضافی برای شما پیش خواهد امد.

 سقف کاذب Pvc

سقف کاذب پی‌وی‌سی نوع دیگر از سقف کاذب که به گسترده در بازار موجود است. جنس این دسته از سقف‌ها pvc است که محیط را بسیار زیبا می کند.
پی وی سی نوعی پلاستیک سخت است. پی وی سی را می توان به هر شکلی درآورد و از آن طرح های متنوعی ساخت. سقف‌های کاذب pvc  قابلیت نصب بر روی نمای ساختمان  ودیوار ها دارند.

این نوع از سقف های کاذب عایق خوبی برای صدا و حرارت بوده و در مقابل رطوبت مقاوم هستند. این نوع از سقف های کاذب نسبت به مصالح دیگر   قیمت ارزان‌تری دارند و به راحتی قابل نصب هستند.
سقف های کاذب پی‌وی‌سی به دلیل استحکام و مقاومت بالایی که دارند، بهترین گزینه برای سقف حمام و دستشویی هستند.

سقف با رابیتس و اندود

سقف کاذب رابیتس پرکاربردترین نوع سقف کاذب است. رابیتس، ورق فولادی مشبکی است که با مفتول یا سیم آرماتوربندی به شبکه فرعی متصل می‌شود. ویژگی مهم رابیتس آن است که اکثر ملات‌ها به آن می‌چسبند و ترک برنمی‌دارند. رابیتس در دو نوع مسطح و برجسته ساخته می‌شود. از این نوع سقف ها برای اندودکاری روی کانال‌های کولر و تأسیسات استفاده می‌شود.

 سقفهای کاذب گریلیوم

سقف‌های گریلیوم در رده سقف‌های دکوراتیو قرار دارند. جنس این نوع سقف از آهن، ورقه‌های آلومینیوم و آلیاژ می‌باشد. سقفهای کاذب گریلیوم به‌صورت سقف‌های باز و متجرک طراحی می‌شود.

سقفهای کاذب آکوستیک

آکوستیک نوعی ایزولاسیون صوتی است که با مصالح مختلف نظیر پلاک‌های چوبی، پارچه چین‌دار، پلاک‌های گچی،  یا ورقه‌های مقوایی فشرده سفیدرنگ و سوراخ‌دار ساخته‌شده. از این نوع سقف های کاذب بیشتر برای در مکان‌هایی مانند سالن‌های سخنرانی، سینما و… که باید از انعکاس صوت جلوگیری شود استفاده می‌شود.

 سقف کاذب چوبی

در این نوع سقف، قبل از شروع کار، دور تا دور کار با چهار تراش چوبی، کلاف کشی می‌شود. بدنه اصلی سقف کاذب چوبی از فولاد یا چهار تراش و شبکه فرعی آن چوبی است.

استفاده از سقف کاذب در سرویس بهداشتی

از سقف های کاذب به دلیل ویژگی هایی که در بالا ذکر شد، می توانید در قسمت های مختلف ساختمان و منزل استفاده کنید. استفاده از سقف های کاذب در سرویس بهداشتی می تواند زیبایی خاصی به محیط شما بدهد و عیب های آنها را بپوشاند. این نوع محصول پایین تر از سقف های دیگر قرار می گیرد و به راحتی تاسیسات و لوله کشی های شما را می پوشاند.

استفاده از پوشش کاذب در حمام

نمونه ای دیگر از کاربرد سقف های کاذب در حمام می تواند باشد. استفاده از پوشش کاذب در حمام می تواند محیط حمام شمارا جذاب تر و جلوه خاصی به آن بدهد. بهترین پوشش برای حمام سقف پی وی سی است. چرا که پوشش های پی وی سی مقاومت بسیار بالا و خوبی در برابر رطوبت و آب دارند.

سقف کاذب پذیرایی

اگر سقف پذیرایی منزلتان طراحی متفاوتی داشته باشد به خانه شما جلوه ای خاص و شیک می دهد. مدل های کناف و سقفهای کاذب برای هر بخشی از خانه متفاوت است. برای هر قسمت منزل باید مدلی متناسب با همان بخش استفاده کنید. پذیرایی مهم ترین بخش های منزل است.

بنابراین بهتر است حساسیت زیادی برای تزئین و زیبایی این بخش خانه بر کارببرید. بهتر است که طرح کناف سقف پذیرایی را با توجه به سبک دکوراسیون آن انتخاب کنید. استفاده از طرح های سقف کناف پذیرایی که به شکل خطوط صاف و گوشه دار هستند برای دکوراسیون های مدرن مورد استفاده قرار می گیرند.

برای خانه های با دکوراسیون کلاسیک می توانید از طرح های کنافی که به شکل منحنی نظیر دایره هستند استفاده کنید.

سقف کاذب اتاق خواب

یکی از مواردی که می تواند به زیبایی اتاق خواب شما کمک کند استفاده از سقفهای کاذب است. سقف های کناف یا کاذب هم سرعت شما در تغییر طراحی منزلتان بالا می برد و هم هزینه ‌هایی که برای گچ کاری استفاده می شود را کاهش می دهد.
استفاده از کناف ها در چند سال اخیر برای طراحی و دکوراسیون خانه ها محبوبیت زیادی پیدا کرده. یکی از بخش های مهم خانه که بیشترین تاثیر را در آرامش و روحیه افراد دارد اتاق خواب است. شما می توانید با توجه به بودجه، سلیقه تان و فضایی که در دسترس دارید، یک طرح کناف بسیار زیبایی  را انتخاب کنید.

مزایای استفاده از کناف اتاق خواب :
• نصب آسان کناف ها بدون احتیاج به جوشکاری
• سرعت کار بالا در اجرای کناف ها
• فرم پذیری خوب کناف ها
• رنگ پذیری و چسب پذیری بهتر کناف ها در مقایسه با سایر مصالح
• نیاز به نیروی انسانی کمتر و راندمان کار بالا
• مقاومت بالا در برابر زلزله و وزن سبک
• عایق حرارتی

سقف کاذب ساده

 

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا